• UITVERKOOP! €10 per duopack / 2 voor €18 / 5 voor €35 / 10 voor €50

  Retourbeleid Huff & Puff

  Scheelt er iets aan je bestelling, of ben je toch niet zo tevreden? Tot 14 dagen na ontvangst kan kan je jouw bestelling retourneren.

  Als één van de geleverde artikelen beschadigd is, neemt Huff & Puff de verzendingskosten voor het terugsturen op zich. In alle andere gevallen valt de retourkost ten laste van de koper. Check daarom steeds meteen bij ontvangst je bestelling.

  Mijn bestelling was beschadigd bij levering. Wat nu? 

  Stuur ons binnen de 14 dagen na levering een mailtje met je naam, bestelnummer en enkele foto's van het beschadigde product, gericht aan hello@huffpuff.be. Vermeld ook of je het product wil ruilen dan wel of je een terugbetaling wenst. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om verdere afspraken te maken.

  Het product moet ons in ieder geval binnen een termijn van 30 dagen in de originele verpakking worden terugbezorgd op het adres 'De Roedel cvba, Wakkerzeelsebaan 146, 3018 Wijgmaal', in ongebruikte toestand.

  Zodra wij het pakket in hierboven beschreven staat hebben ontvangen zal de terugbetaling van jouw artikel binnen de 14 werkdagen worden uitgevoerd.

  Ik ben toch niet zo tevreden, kan ik mijn aankoop nog annuleren?

  Dat is jammer! Laat ons vooral weten wat je dan tegenvalt.
  Je kan je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugsturen naar De Roedel cvba, Wakkerzeelsebaan 146, 3018 Wijgmaal. Stuur daarbij ook steeds binnen de termijn van 14 dagen een e-mail naar hello@huffpuff.be, zodat we de terugbetaling kunnen regelen. De retourkost is in dit geval ten laste van de koper. Gebruikte producten worden niet vergoed. 

  Zodra wij het pakket in goede staat hebben ontvangen zal de terugbetaling van jouw artikel binnen de 14 werkdagen worden uitgevoerd.

   

  Hoeveel tijd heb ik om te retourneren?

  De retourtermijn is 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling.